• Nyheter
  • Första tvättmoduler invigda

Första tvättmoduler invigda

PolyPlank AB; s (publ) kund ReCap Moduler har invigt sin första tvättmodul hos bostadsbolag

Miljövänlig tvättmodul

Den miljövänliga tvätt modulen är utrustad med 2 tvättmaskiner och dimensionerad för 25 till 30 hushåll och baseras på ett samarbete mellan Miele, SWATAB och ReCap. SWATAB:s unika och patenterade teknik med avjoniserat vatten, som bl.a. blev utnämnt till Climate Solver 2017 av Världsnaturfonden, innebär att man tvättar i kallt vatten, utan tvättmedel. Fördelarna är bl.a. att tvätten går fortare, kräver mindre vatten och mindre energi eftersom vattnet inte behöver värmas upp och tvättmaskinerna håller därmed längre eftersom de inte utsätts för kemikalier.

Tvättmodulen är utrustad med två tvättmaskiner och dimensionerad för 25 till 30 hushåll och baseras på ett samarbete mellan Miele, Swatab och ReCap.

PolyPlank har levererat sina unika patenterade miljövänliga och rötbeständiga produkter till innerväggar och ytterväggar till dessa ReCaps tvättmoduler. Leverans görs också som ytterväggar till deras bostadsmoduler. PolyPlanks profiler har en livslängd som är överlägsen trämaterialets eftersom materialet inte ruttnar, inte behöver målas och är lätt att tvätta av. Materialegenskaperna är som träets, det bearbetas, sågas, skruvas på samma sätt som trä.

”Denna leverans av ReCaps första tvättmodul är ett kvitto på att PolyPlanks produkter passar väl in i många olika applikationer. PolyPlank produkterna ligger i tiden och vi hoppas på många liknande order framöver. Vi önskar ReCap Moduler lycka till med sin verksamhet. Ordervärdet för PolyPlanks leverans till en tvättmodul är ungefär 50 000 SEK”, säger PolyPlanks VD Cay Strandén.

Se filmen: https://www.recapmoduler.se/
PolyPlank AB
Storgatan 123
386 35 Färjestaden
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© PolyPlank AB