Nyheter: God jul & Gott Nytt År önskar vi på PolyPlank Läs mer...
Underhållsfritt byggmaterial
- 30 års garanti mot röta.
Svenska English
Svenska English 


Underhållsfria bullerplank, avskärmningar, staket , balkonger och miljöhus.

Tel: +46 485-66 44 80
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer om våra Ekerum-avskärmningar som ses på bilden till höger 
Video


Bullerplank

Bullerplank


Vi kan erbjuda flera olika utförande på våra bullerplank såsom exempelvis reflekterande och absorberande bullerplank. Vi uppfyller trafikverkets alla krav och kan måttanpassa planket utefter era önskemål. Kan levereras både i kassetter och som lösa profiler och finns att välja i flera färger. Vi lämnar 30 års garanti mot röta och planken tillverkas i enbart återvunnen plast och kutterspån.
Miljöhus

Miljöhus


Våra miljöhus byggs i en snygg konstruktion av aluminium och PolyPlank. Ett enkelt och lättskött miljöhus som kan användas som återvinningshus, sopcentral, tvättstuga, eller någon annan typ av förvaringshus. En stor fördel är att väggarna tål fukt. Kan måttanpassas och väljas med olika tillval som exempel sedumtak, sadeltak eller lackade profiler. Vi lämnar 30 års garanti mot röta.
Avskiljare & staket

Avskiljare & staket


Vi har tre populära alternativ för staket och avskiljare - ett med täta plank, ett med ploppskärm, och ett som är en klassik staketmodell. Vi måttanpassar alla skärmar och staket efter behov och önskemål. Våra profiler behöver aldrig målas eller lackas. Kan väljas i flera olika utförande exempel i alumnium och plåt. Vi lämnar 30 års garanti mot röta på alla våra profiler. PolyPlank är alltid ett klimatsmart val.
Balkonger

Balkonger


Vi kan ersätta era befintliga balkonger, eller bygga en helt ny konstruktion från grunden. Finns i både alumnium och galvad plåt. Vi skräddrsyr projektet helt utefter era behov. Våra balkonglösningar finns i två grundvarianter - en med täta plank, och en med luftspalter. Finns i flera färger och kan väljas både med liggande eller stående plank. Vi lämnar 30 års garanti mot röta på alla våra profiler.

Om oss

PolyPlank är ett underhållsfritt kompositmaterial som tillverkas på Öland. Våra profiler består av återvunnen plast och kutterspån. Vi lämnar 30 års garanti mot röta. Vi kan leverera lösa profiler och systemlösningar. Vi erbjuder följande systemlösningar: bullerplank, bullerskydd, miljöhus, sophus, cykelhus, cykelgarage, avskiljare, staket, avskärmningar, uteplatser, balkonger, loftgångar, garage och trallprofiler. Vi arbetar med cirkulär ekonomi. Alla våra kompositprofiler kan återtas och kvarnas ner för att tillverka till nya profiler. PolyPlank är det bästa och billigaste valet för miljön och plånboken.

Besöksadress

Storgatan 123
386 35 Färjestaden