• Nyheter
  • Vi expanderar - vi söker en underhållstekniker

Vi expanderar - vi söker en underhållstekniker

Nu söker vi en ny Underhålls Tekniker till vår fabrik i Färjestaden på Öland. Ett varierande arbete där du kommer att jobba med löpande och förebyggande underhåll samt med ansvar för drift av en maskin som är "produktionens hjärta".

Arbetsuppgifter:

Du kommer få ett varierande jobb.
Arbetsuppgiften kommer främst vara att ta hand om en av verksamhetens viktigaste maskiner. Det är allt från underhåll till det dagliga driftsarbetet runt om maskinen. Även andra arbetsuppgifter som främst syftar på underhåll kommer att utföras i tjänsten. Tjänsten kommer delvis vara i 3-skift, men även rent dagsarbete. Du kommer ha en viktig funktion för oss ute i produktionen.

Kvalifikationer:

En viktig egenskap är att du är duktig på att ta egna initiativ och understödja om hjälp behövs. Ett krav är att du har maskinvana och gärna tycker om att "meka". Vi ser att du gillar jobba med ett högt tempo och har härlig attityd. Äldre som yngre, alla som känner sig träffade är välkomna att söka.

Tjänsten kommer att starta runt början på februari men kan även bli tidigare. Vi är ett bolag i tillväxt och behöver öka personalstyrkan. Du kommer garanterat få en spännande resa hos oss!

Arbetslivserfarenhet

Servicetekniker, maskin: erfarenhet efterfrågas

Lön

Fast timlön.

Anställningsvillkor

Heltid.

Sök jobbet senast15 januari 2017

Ansökan, CV och personligt brev skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
PolyPlank AB
Storgatan 123
386 35 Färjestaden
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© PolyPlank AB