Avskärmning

Att välja rätt avskärmning är inte enkelt. Nedan berättar vi de stora fördelarna med våra avskärmningar:

När du väljer avskärmningar eller vindskydd för ditt företag eller projekt, finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att du får den bästa lösningen. Ett av de viktigaste besluten att ta är vilket material som ska användas, och Polyplanks kompositmaterial är en smartare och mer hållbar lösning än trä.

Polyplanks avskärmningar är tillverkade av en högkvalitativ kompositmaterial, vilket ger en stark och lätt produkt som är motståndskraftig mot korrosion och skador. Detta gör dem till ett utmärkt val för utomhusapplikationer där väder och vind kan påverka hållbarheten. Istället för att behöva byta ut avskärmningen på grund av röta, fukt eller skador så skaffa PolyPlank som "aldrig" behöver bytas. 

Polyplanks kompositmaterial är också ett smart val på grund av dess miljövänliga egenskaper. Till skillnad från trä, som ofta är utsatt för skadliga kemikalier och kräver regelbundet underhåll, är Polyplanks avskärmningar tillverkade av ett material som inte frigör farliga kemikalier och inte kräver lika mycket underhåll. Detta gör dem till ett mer kostnadseffektivt val på lång sikt.

Ytterligare fördelar med Polyplanks avskärmningar inkluderar enkel installation, mångsidighet och designflexibilitet. De kan anpassas efter dina specifika behov och krav, och kan användas i olika applikationer och miljöer. Så om du letar efter en stark, hållbar och miljövänlig lösning för dina avskärmningsbehov, är Polyplanks kompositmaterial det smarta valet.

Tveka inte att höra av er till oss om ni är intresserad av vår avskärmningar
Tel: +46 485-66 44 80
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

PolyPlank AB
Storgatan 123
386 35 Färjestaden
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© PolyPlank AB